0
Winkelmand

Syllabub met frambozen en witte chocolade

Probeer ook eens deze syllabub met frambozen en witte chocolade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Mix met de handmixer de frambozensaus met de helft van de frambozen en met citroensap, -rasp en suiker tot een glad mengsel.
  2. Giet de room erbij en blijf kloppen tot de slagroom goed stijf is. Dit duurt iets langer dan gebruikelijk.
  3. Verdeel de rest van de frambozen over 4 glaasjes en schep hierop de room. Laat afgedekt opstijven in de koelkast.
  4. Garneer met de witte chocolade en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

50 milliliter frambozen-dessertsaus flesje

100 gram diepvriesframbozen
of
100 gram diepvriesaardbeien

2 eetlepels citroensap

1 theelepel citroenrasp

50 gram poedersuiker

500 milliliter slagroom

50 gram witte chocolade geschaafd

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717677337828 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624284039 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624233754 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
585
Koolhydraten
31
Vetten
49
Verzadigde vetten
32
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0