0
Winkelmand

Taartjes met koffiemousse en gember

Probeer eens deze taartjes met koffiemousse en gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de koffie en kaneel met de slagroom.
  2. Klop deze slagroom vervolgens met de suiker stijf en zet in de koelkast.
  3. Smelt de chocolade met de gember au bain-marie en laat al roerend afkoelen.
  4. Klop het eiwit met een snufje zout stijf in een brandschone kom.
  5. Schep eerst de chocolade en dan het eiwit voorzichtig door de slagroom.
  6. Schep de mousse in de gebakschelpjes en laat nog circa 30 minuten opstijven.
  7. Bestrooi de taartjes eventueel met wat poedersuiker of geraspte chocolade.

Ingrediënten

6 personen

2 eetlepels oploskoffie

1 mespunt kaneelpoeder

250 milliliter slagroom

75 gram witte basterdsuiker

50 gram melkchocolade fijngehakt

1 eetlepel gemberbolletje op siroop fijngehakt

1 eiwit

6 taartschelpen kleine, kant-en-klaar

Ingrediënten

Voor 6 personen

7613034636065 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

taartschelpen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
27
Vetten
21
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0