0
Winkelmand

Tagliata con aglio e peperoncino

Biefstuk met knoflook en peper

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een ingevette grillpan en rooster hierin het vlees aan beide kanten in een paar minuten rosé. Neem de pan van de warmtebron en laat het vlees 2 minuten afgedekt onder folie rusten.
  2. Snijd het vlees met een scherp mes in dunne plakken en verdeel over de venkelsalade. Bedruppel het vlees met de knoflookolie en serveer direct met partjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

1 venkelknol

40 gram rucola

20 gram Parmezaanse kaas geschaafd

600 gram biefstukken
of
600 gram ribeyes
of
600 gram entrecotes

4 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

1 mespunt citroenrasp

1 mespunt chilipepervlokken

0.5 citroen in 4 partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2309072000000 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Entrecote 2 sterren 1 stuk product photo
Entrecote 2 sterren 1 stukEntrecote 2 sterren 1 stuk6,00
Alternatief
3
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
1
Vetten
14
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
37
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0