0
Winkelmand

Tagliata con aglio e peperoncino

Biefstuk met knoflook en peper

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een ingevette grillpan en rooster hierin het vlees aan beide kanten in een paar minuten rosé. Neem de pan van de warmtebron en laat het vlees 2 minuten afgedekt onder folie rusten.
  2. Snijd het vlees met een scherp mes in dunne plakken en verdeel over de venkelsalade. Bedruppel het vlees met de knoflookolie en serveer direct met partjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

1 venkelknol

40 gram rucola

20 gram Parmezaanse kaas geschaafd

600 gram biefstukken
of
600 gram ribeyes
of
600 gram entrecotes

4 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

1 mespunt citroenrasp

1 mespunt chilipepervlokken

0.5 citroen in 4 partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Ribeye 1 stuk product photo
Ribeye 1 stukRibeye 1 stuk9,00
2
Entrecote 1 stuk product photo
Entrecote 1 stukEntrecote 1 stuk6,00
Alternatief
3
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
1
Verstegen Strooier chili vlokken product photo
Verstegen Strooier chili vlokkenVerstegen chili vlokken 28 g Pot2,69
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
1
Vetten
14
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
37
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0