0
Winkelmand

Tagliata

Probeer ook eens deze heerlijke Tagliata!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin en houd apart.
  2. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrijk ze dun met olijfolie.
  3. Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn, knoflook, (zee)zout en peper tot een dressing.
  4. Verhit een grillpan en rooster hierin de biefstukken 2-3 minuten per kant. Laat het vlees circa 2 minuten rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de dressing tot lauwwarm.
  5. Verdeel de rucola en tomatenreepjes over borden. Snijd de biefstukken in reepjes. Haal de reepjes vlees door de lauwwarme dressing en meng ze met de rucola.
  6. Schaaf de kaas in snippers en verdeel met de pijnboompitten over het vlees.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

500 gram biefstukken

100 milliliter olijfolie extra vergine

25 milliliter balsamicoazijn

1 teentje knoflook fijngehakt

100 gram rucola

6 gedroogde tomaten op olie in reepjes

100 gram Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
595
Koolhydraten
11
Vetten
41
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
45
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0