0
Winkelmand

Tagliatelle con Pesto Rosso, pollo e rucola

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een droge, hete koekenpan en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  4. Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.

Ingrediënten

4 personen

400 gram tagliatelle

2 eetlepels olijfolie

400 gram kipfilets in stukjes

75 gram pijnboompitten

185 gram Pesto Rosso pot

200 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
Grand'Italia Pesto rosso product photo
Grand'Italia Pesto rossoGrand'Italia Pesto Rosso met Zongedroogde Tomaten 185 g2,89
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
3

Alternatief