0
Winkelmand

Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

Probeer ook eens deze heerlijke Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook.
  2. Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis en knoflook hierin zachtjes smelten zonder bruin te worden.
  3. Voeg de pepertjes en de tomatenblokjes toe en laat de saus circa 5 minuten pruttelen tot ze wat dikker is. Breng de saus indien nodig op smaak met zout.
  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  5. Neem de pepertjes uit de saus en schep de saus met de peterselie door de pasta.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels extra vergine olijfolie

4 ansjovisfilets fijngesneden

4 teentjes knoflook gesnipperd

2 gedroogde chilipepers

400 gram tomatenblokjes blik

300 gram tagliatelle

4 eetlepels peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Niet beschikbaar

gedroogde chilipepers
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
400
Koolhydraten
59
Vetten
12
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0