0
Winkelmand

Tagliatelle met bietjes en ricotta

Probeer eens deze tagliatelle met bietjes en ricotta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui 3-4 minuten. Bak de bietjes 2-3 minuten mee.
  2. Schep de rozemarijn, de helft van de ricotta, de tagliatelle en rucola erdoor. Warm even door en met de rest van de ricotta. Besprenkel de pasta met de rest van de olijfolie en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

300 gram tagliatelle

5 eetlepels olijfolie

3 teentjes knoflook in dunne plakjes

1 rode ui gesnipperd

500 gram gekookte bieten gepeld, in blokjes

1 eetlepel rozemarijn gehakt

250 gram ricotta

75 gram rucola grof gesneden

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tagliatelle product photo
g'woon Tagliatelleg'woon Tagliatelle1,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Bio+ Bieten vacuum product photo
Bio+ Bieten vacuumBio+ Rode bieten gekookt 500gr1,19
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
65
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
17
Vezels
7
Zout
0.5
Suiker
0