0
Winkelmand

Tagliatelle met bietjes en ricotta

Probeer eens deze tagliatelle met bietjes en ricotta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui 3-4 minuten. Bak de bietjes 2-3 minuten mee.
  2. Schep de rozemarijn, de helft van de ricotta, de tagliatelle en rucola erdoor. Warm even door en met de rest van de ricotta. Besprenkel de pasta met de rest van de olijfolie en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

300 gram tagliatelle

5 eetlepels olijfolie

3 teentjes knoflook in dunne plakjes

1 rode ui gesnipperd

500 gram gekookte bieten gepeld, in blokjes

1 eetlepel rozemarijn gehakt

250 gram ricotta

75 gram rucola grof gesneden

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Bio+ Bieten vacuum product photo
Bio+ Bieten vacuumBio+ Rode bieten gekookt 500gr1,19
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
65
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
17
Vezels
7
Zout
0.5
Suiker
0