0
Winkelmand

Tagliatelle met bospeen en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de helft van de bospeen in 10-12 minuten beetgaar. Schaaf de rest van de wortels in dunne linten of plakjes.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten van de kooktijd de geschaafde bospeen toe.
  3. Giet de apart gekookte bospeen af en stoof deze 2-3 minuten met de honing en tijm. Verhit een scheut olijfolie en voeg de citroenrasp toe.
  4. Giet de tagliatelle met wortel af en schep deze met het citroensap door de olijfolie. Bestrooi de pasta met de rucola, basilicum en geitenkaas. Leg de gestoofde bospeen erop.

Ingrediënten

4 personen

1 bos bospeen

400 gram tagliatelle
of
400 gram spaghetti

2 eetlepels honing

1 theelepel tijm

olijfolie (naar smaak toevoegen)

1 citroen rasp en sap

50 gram rucola grof gesneden

handje basilicumblaadje (naar smaak toevoegen)

250 gram zachte geitenkaas verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725016713 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
665
Koolhydraten
89
Vetten
21
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
26
Vezels
6
Zout
0.9
Suiker
0