0
Winkelmand

Tagliatelle met garnalen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Mix intussen in een keukenmachine 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook, de tomaten, chilipeper en de helft van de basilicum tot een gladde saus.
  2. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen met de overige knoflook in circa 5 minuten gaar en goudbruin.
  3. Giet de tagliatelle af, roer de tomatensaus erdoor en warm 1 minuut mee. Serveer de pasta met de garnalen, overige basilicum en de kaas.

Ingrediënten

4 personen

300 gram tagliatelle

6 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook fijngehakt

4 tomaten grof gehakt

0.5 theelepel chilipepervlokken

1 bosje basilicum

450 gram diepvrieswokgarnalen groot, ontdooid

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710319519101 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
57
Vetten
22
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
34
Vezels
3
Zout
3.3
Suiker
0