0
Winkelmand

Tagliatelle met garnalen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Mix intussen in een keukenmachine 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook, de tomaten, chilipeper en de helft van de basilicum tot een gladde saus.
  2. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen met de overige knoflook in circa 5 minuten gaar en goudbruin.
  3. Giet de tagliatelle af, roer de tomatensaus erdoor en warm 1 minuut mee. Serveer de pasta met de garnalen, overige basilicum en de kaas.

Ingrediënten

4 personen

300 gram tagliatelle

6 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook fijngehakt

4 tomaten grof gehakt

0.5 theelepel chilipepervlokken

1 bosje basilicum

450 gram diepvrieswokgarnalen groot, ontdooid

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
8710624274986 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
57
Vetten
22
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
34
Vezels
3
Zout
3.3
Suiker
0