0
Winkelmand

Tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie

Probeer ook eens deze tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in enkele druppels olijfolie in een koekenpan lichtbruin. Schep ze uit de pan in een kom.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking in lichtgezouten water beetgaar.
  3. Snijd de spinazie iets kleiner. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of grote koekenpan en roerbak de spinazie enkele minuten.
  4. Roer de kip door de spinazie. Breng op smaak met zout.
  5. Laat de pasta uitlekken. Schep de warme spinazie en kipreepjes door de tagliatelle en bestrooi het gerecht met pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

400 gram tagliatelle

3 eetlepels olijfolie

200 gram spinazie panklaar

250 gram gerookte kipfilet in smalle reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,19
Alternatief
1
Zandvliet Gerookte kipfilet product photo
Zandvliet Gerookte kipfiletZandvliet Gerookte Kipfilet1,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
580
Koolhydraten
75
Vetten
17
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0