0
Winkelmand

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Probeer ook eens deze tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is.
  2. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken.
  3. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

Ingrediënten

4 personen

2 citroenen schoongeboend, grof geraspt

200 milliliter kookroom

200 milliliter visbouillon

2 eetlepels verse dille fijngehakt

350 gram tagliatelle

300 gram gerookte zalm in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624254476 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
560
Koolhydraten
66
Vetten
20
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0