0
Winkelmand

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Probeer ook eens deze tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is.
  2. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken.
  3. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

Ingrediënten

4 personen

2 citroenen schoongeboend, grof geraspt

200 milliliter kookroom

200 milliliter visbouillon

2 eetlepels verse dille fijngehakt

350 gram tagliatelle

300 gram gerookte zalm in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
2
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
g'woon Tagliatelle product photo
g'woon Tagliatelleg'woon Tagliatelle1,39
Alternatief
1
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,00
Alternatief
3

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
560
Koolhydraten
66
Vetten
20
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0