0
Winkelmand

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Probeer ook eens deze tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Houd enkele walnoten apart voor garnering en hak de overige walnoten grof. Schep de gehakte walnoten en mango door het roommengsel en verwarm zonder te koken.
  3. Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper.
  4. Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.

Ingrediënten

4 personen

400 gram tagliatelle

200 milliliter kookroom

250 gram gorgonzola in stukjes

125 gram walnoten

1 mango geschild, in stukjes

1 bosje platte peterselie gehakt

worcestershiresaus (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
2
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
11210008250 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
955
Koolhydraten
87
Vetten
52
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0