0
Winkelmand

Tagliatelle met Paturain en verse zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle al dente in gezouten water.
  2. Snij de gerookte zalm in snippers.
  3. Warm de olijfolie op in een grote pan (of wok), voeg de spinazie geleidelijk toe en warm deze op tot deze zacht is.
  4. Voeg de Paturain Cuisine toe en meng op laag vuur totdat een romige saus ontstaat.
  5. Neem van het vuur en voeg de uitgelekte tagliatelle en de gerookte zalm toe.
  6. Meng goed en kruid eventueel bij.
  7. Dien warm op.

Ingrediënten

4 personen

1 kuipje paturain cuisine

300 gram gerookte zalm

400 gram verse spinazie

400 gram tagliatelle

2 eetlepels (olijf)olie

1 snufje zout en peper

Ingrediënten

Voor 4 personen

Paturain Cuisine kookroom knoflook fijne kruiden product photo
Paturain Cuisine kookroom knoflook fijne kruiden1,99
1
Vismarine Gerookte Noorse zalm product photo
Vismarine Gerookte Noorse zalm6,99
Alternatief
2
Spinazie product photo
Spinazie2,19
Alternatief
1
g'woon Tagliatelle product photo
g'woon Tagliatelle1,39
Alternatief
1
Becel olie blend olijf product photo
Becel olie blend olijf2,45
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mix1,09
Alternatief
1

Alternatief