0
Winkelmand

Tagliatelle met radijs en spekjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in kwarten.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de spekreepjes 2-3 minuten. Meng de tomatenblokjes erdoor.
  3. Schep de rest van de olijfolie, de radijsjes en de crème fraîche erdoor. Stoof zachtjes 7-8 minuten. Bestrooi met peper.
  4. Giet de tagliatelle af, laat goed uitlekken en schep de pasta door het radijsmengsel. Schep wat radijsblaadjes vlak voor het serveren erdoor.

Ingrediënten

3 personen

250 gram tagliatelle

2 bosjes radijsjes

2 eetlepels olijfolie

250 gram gerookte spekreepjes

2 tomaten in blokjes

200 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 3 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
855
Koolhydraten
67
Vetten
53
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
26
Vezels
4
Zout
2.8
Suiker
0