0
Winkelmand

Tagliatelle met surimi en rucola

Probeer ook eens deze heerlijke tagliatelle met surime en rucola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor.
  2. Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper.
  3. Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt.
  4. Serveer met de tomaatjes erop.

Ingrediënten

4 personen

400 gram tagliatelle

4 eetlepels olijfolie

3 lente-/bosuitjes fijngehakt

250 gram surimi in stukjes

2 rode pepers fijngesneden, zonder zaadjes

250 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

125 gram rucola grof gesneden

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tagliatelle product photo
g'woon Tagliatelleg'woon Tagliatelle1,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
3
Surimi chunks product photo
Surimi chunksVis Marine MSC Surimi chunks 200 gram1,99
2
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
560
Koolhydraten
85
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0