0
Winkelmand

Tagliatelle met venkel, garnalen en dille

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de boter en bak hierin de ui en venkel circa 10 minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de garnalen en de room toe en verwarm al roerend. Roer de citroenrasp en de helft van de dille erdoor.
  3. Giet de pasta af en vang wat kookwater op. Schep de tagliatelle met 4 eetlepels van het kookwater door de saus en verwarm circa 3 minuten.
  4. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de dille.

Ingrediënten

4 personen

350 gram tagliatelle

4 eetlepels boter

2 uien gesnipperd

1 venkelknol dun gesneden

200 gram garnalen

200 milliliter room

1 citroen rasp

0.5 bosje dille fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
70
Vetten
25
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
23
Vezels
5
Zout
0.4
Suiker
0