0
Winkelmand

Tagliatelle met venkel, garnalen en dille

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de boter en bak hierin de ui en venkel circa 10 minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de garnalen en de room toe en verwarm al roerend. Roer de citroenrasp en de helft van de dille erdoor.
  3. Giet de pasta af en vang wat kookwater op. Schep de tagliatelle met 4 eetlepels van het kookwater door de saus en verwarm circa 3 minuten.
  4. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de dille.

Ingrediënten

4 personen

350 gram tagliatelle

4 eetlepels boter

2 uien gesnipperd

1 venkelknol dun gesneden

200 gram garnalen

200 milliliter room

1 citroen rasp

0.5 bosje dille fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tagliatelle product photo
g'woon Tagliatelleg'woon Tagliatelle1,39
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
1
Coop Wokgarnalen product photo
Coop WokgarnalenCoop Wokgarnalen5,13
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
70
Vetten
25
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
23
Vezels
5
Zout
0.4
Suiker
0