0
Winkelmand

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Probeer ook eens deze heerlijke tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto.
  2. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.
  3. Lekker met een groene salade.

Ingrediënten

4 personen

400 gram tagliatelle

200 milliliter crème fraîche
of
200 milliliter kookroom

400 gram roze zalm uitgelekt, blik

8 gedroogde tomaten op olie in reepjes

4 eetlepels groene pesto

250 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
5000171010254 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
780
Koolhydraten
78
Vetten
35
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0