0
Winkelmand

Tagliatelle met zeevruchten

Tagliatelle met zeevruchten, lekker en gezond!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schrap de wortels en snijd in stukjes. Halveer de peultjes. Snipper de sjalotjes.
  2. Kook de worteltjes, peultjes en doperwten in 3 minuten beetgaar en giet ze af.
  3. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook 2 minuten. Schep de groenten erdoor.
  5. Schep de fruits de mer en de tagliatelle door het groentemengsel en verwarm even. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

300 gram wortels geschrapt, in stukjes

200 gram peultjes gehalveerd

200 gram diepvriesdoperwten

350 gram tagliatelle

3 eetlepels olijfolie

3 sjalotjes gesnipperd

1 teentje knoflook fijngehakt

300 gram gemengde zeevruchten ontdooid

75 gram belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
3
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,88
1
8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710725021847 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief