0
Winkelmand

Tagliatelle van asperges met gerookte zalm en Parmezaanse kaas

Probeer eens deze tagliatelle van asperges met gerookte zalm en Parmezaanse kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kopjes met 2-3 cm van de asperges. Schaaf de aspergestengels in de lengte in dunne plakken. Breng de melk aan de kook, voeg zout toe en kook hierin de aspergeslierten met de kopjes in 5-6 minuten beetgaar.
  2. Verwarm intussen de kookroom met de helft van de zalm en de bosui zonder te koken. Giet de asperges af en haal de aspergekopjes eruit.
  3. Verdeel de aspergetagliatelle over warme borden en giet de roomsaus met zalm erover. Verdeel de aspergekopjes, de rest van de zalm, de rucola en de Parmezaanse kaas erover. Serveer de tagliatelle van asperges met gerookte zalm direct.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram witte asperge geschild

1 liter melk

200 milliliter kookroom

300 gram gerookte zalm in reepjes

2 lente-/bosuitjes in smalle ringen

75 gram rucola

100 gram Parmezaanse kaas geschaafd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Asperges wit verpakt product photo
Asperges wit verpaktAsperges wit verpakt6,99
Alternatief
2
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,00
Alternatief
3
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
2
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
510
Koolhydraten
21
Vetten
29
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
39
Vezels
4
Zout
3.4
Suiker
0