0
Winkelmand

Tapenade van makreel

Probeer ook eens deze heerlijke tapenade van makreel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de makreel uitlekken en prak deze in een kom fijn met een vork.
  2. Roer de andere ingrediënten erdoor en breng indien nodig op smaak met zout en peper.
  3. Laat afgedekt op smaak komen in de koelkast.
  4. Mocht het mengsel iets te droog zijn, roer er dan wat olie door om het smeuïger te maken.
  5. Serveer met stokbrood bij de borrel.

Ingrediënten

4 personen

170 gram makreelfilets, naturel blik

0.5 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

0.5 cm verse gember geraspt

1 teentje knoflook geperst

0.5 citroen uitgeperst

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vismarine Makreelfilet naturel product photo
Vismarine Makreelfilet naturelVismarine Makreelfilet naturel2,67
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
125
Koolhydraten
1
Vetten
10
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0