0
Winkelmand

Tartaar met venkel en tortellini

Probeer eens deze tartaar met venkel en tortellini!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout.
  2. Giet af,spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel.
  5. Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
  6. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
  7. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
  8. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
  9. Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
  10. Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.

Ingrediënten

4 personen

4 venkelknollen in dikke plakken

400 gram tortellini gevuld met kaas
of
400 gram ravioli gevuld met kaas

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

3 eetlepels paneermeel

2 eieren losgeklopt

4 eetlepels olijfolie

4 tartaartjes

125 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
8710624419035 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8006013989341 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Rundertartaartjes 2 stuks product photo
Rundertartaartjes 2 stuksCoop Rundertartaartje 2 x 100 gram2,49
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
855
Koolhydraten
68
Vetten
43
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
47
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0