0
Winkelmand

Tartaar met venkel en tortellini

Probeer eens deze tartaar met venkel en tortellini!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout.
  2. Giet af,spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel.
  5. Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
  6. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
  7. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
  8. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
  9. Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
  10. Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.

Ingrediënten

4 personen

4 venkelknollen

400 gram tortellini gevuld met kaas
of

400 gram ravioli gevuld met kaas

50 gram Parmezaanse kaas

3 eetlepels paneermeel

2 eieren

4 eetlepels olijfolie

4 tartaartjes

125 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

Venkel product photo
Venkel0,89
Alternatief
4
 product photo
tortellini gevuld met kaas
Alternatief
 product photo
ravioli gevuld met kaas
Alternatief
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padano2,88
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Rundertartaartjes 2 stuks product photo
Rundertartaartjes 2 stuks2,49
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
855
Koolhydraten
68
Vetten
43
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
47
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0