0
Winkelmand

Tarte Tatin van mango met kokosyoghurt

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC en vet de taartvorm in.
  2. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Leg de mangoplakjes in een cirkel op de bodem van de taartvorm. Verdeel de mangochutney erover.
  3. Leg het deeg erop en stop het aan de rand een beetje in over het fruit. Bak de taart 30-35 minuten in het midden van de oven.
  4. Rooster intussen de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Meng de yoghurt met de kokos.
  5. Neem de taart uit de oven en laat 5 minuten rusten. Leg een schaal omgekeerd op de vorm en keer de taart om. Bestrooi met de pistachenoten en serveer de kokosyoghurt erbij.

Ingrediënten

6 personen

3 mango's

1 potje mangochutney

1 rol bladerdeeg koelvers

100 gram pistachenoten gepeld, grof gehakt

250 milliliter Griekse yoghurt

50 gram kokosrasp

Ingrediënten

Voor 6 personen

EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
3
8714146209105 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
59
Vetten
28
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
9
Vezels
6
Zout
1.4
Suiker
0