0
Winkelmand

Tartelettes met yoghurtroom en fruit

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie en bestrijk hiermee de binnenkant van de taartbodempjes. Laat hard worden.
  2. Klop de slagroom stijf met de suiker en vanillesuiker en schep hier langzaam de yoghurt en munt doorheen.
  3. Verdeel dit over de taartbodempjes. Decoreer met fruit en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

75 gram pure chocolade

4 kleine taartbodempjes kant-en-klaar

100 milliliter slagroom

2 eetlepels suiker

1 zakje vanillesuiker

100 milliliter Griekse yoghurt

1 eetlepel munt fijngehakt, alleen de blaadjes

200 gram gemengd fruit

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624233761 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

kleine taartbodempjes
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
31
Vetten
21
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0