0
Winkelmand

Tea bag cookies

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak zandkoekjesdeeg van de bloem, witte basterdsuiker en de koude boter.
  2. Bestuif het aanrechtblad met bloem en snijd theezakvormpjes uit het deeg. Maak bovenin elk koekje een gaatje.
  3. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C in 15 à 20 minuten lichtbruin. Laat ze even afkoelen en smelt de chocolade au bain-marie.
  4. Doop de onderkant van de koekjes in gesmolten chocolade. Haal een mooi lintje door het gaatje.

Ingrediënten

8 personen

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

100 gram witte basterdsuiker

150 gram boter koud

100 gram chocolade

Ingrediënten

Voor 8 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
18
Vetten
10
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0