0
Winkelmand

Thaise barbecuespies met biefstuk en zalm

Thaise barbecuespies met biefstuk en zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade.
  2. Verdeel de helft van de marinade over de biefstuk en de andere helft over de zalm. Schep goed door en laat afgedekt circa 1 uur marineren in de koelkast.
  3. Week houten spiesen in water om verbranden te voorkomen.
  4. Veeg de marinade van de blokjes vlees en vis en rijg ze om en om aan de spiesen. (3 blokjes van elk per spies).
  5. Verwarm de ovengrill of barbecue en gril de spiesen circa 4 minuten per kant.
  6. Lekker met witte rijst en een zoetzure pittige komkommersalade

Ingrediënten

4 personen

300 gram kogelbiefstukken in 12 gelijke blokjes

300 gram zalmfilets in 12 gelijke blokjes

voor de marinade

1 sereh in kleine stukjes, ca. 5 cm
of
0.5 theelepel serehpoeder

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

2 lente-/bosuitjes in kleine stukjes

4 eetlepels oestersaus

1 eetlepel sojasaus

1 eetlepel sesamolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117100000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710605092523 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710605092523 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Oestersaus product photo
Go-Tan OestersausGo-Tan Oestersaus1,89
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
2
Vetten
14
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0