0
Winkelmand

Thaise varkenshaasspiesjes met pinda's en koriander

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een marinade van de sojasaus, vissaus en de gember. Rijg aan een gehalveerd satéstokje 2 stukjes varkenshaas en 2 blokjes paprika.
  2. Leg de spiesjes in de marinade en laat minimaal 15 minuten marineren. Bak de spiesjes op het gourmetstel gaar en goudbruin.
  3. Bestrooi de laatste minuut met wat pinda's en rooster deze nog even goudbruin.
  4. Garneer met korianderblaadjes.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels sojasaus

1 eetlepel Thaise vissaus

1 cm verse gember geschild, geraspt

200 gram varkenshaas in kleine blokjes

1 rode paprika in blokjes

1 handje ongezouten pinda fijngehakt

korianderblaadje (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Conimex  Fles Sojasaus product photo
Conimex Fles SojasausCNX WSA SOJA 6X175ML BOT DB NL2,99
Alternatief
1
Sum & Sam Vissaus product photo
Sum & Sam VissausSum & Sam Vissaus 175ml0,94
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
Varkenshaas lang product photo
Varkenshaas langVa-haas lang3,72
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1

Alternatief