0
Winkelmand

Thaise varkenshaasspiesjes met pinda's en koriander

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een marinade van de sojasaus, vissaus en de gember. Rijg aan een gehalveerd satéstokje 2 stukjes varkenshaas en 2 blokjes paprika.
  2. Leg de spiesjes in de marinade en laat minimaal 15 minuten marineren. Bak de spiesjes op het gourmetstel gaar en goudbruin.
  3. Bestrooi de laatste minuut met wat pinda's en rooster deze nog even goudbruin.
  4. Garneer met korianderblaadjes.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels sojasaus

1 eetlepel Thaise vissaus

1 cm verse gember geschild, geraspt

200 gram varkenshaas in kleine blokjes

1 rode paprika in blokjes

1 handje ongezouten pinda fijngehakt

korianderblaadje (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Vissaus product photo
Sum & Sam VissausSum & Sam Vissaus 175ml0,94
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Varkenshaas lang product photo
Varkenshaas langVa-haas lang3,72
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief