0
Winkelmand

Thaise varkenslapjes en salade van Tjeed Sibrijns

Probeer eens deze Thaise varkenslapjes en salade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Thaise marinade: Meng kerriepoeder, suiker en ketjap en laat de varkenslapjes hierin ten- minste twee uur marineren. Bak het vlees in een pan met een klontje boter, om en om, tot het gaar is.
  2. Thaise salade: Klop een dressing van de knoflook, het citroensap en de suiker tot de suiker is opgelost. Gooi alle overige ingrediënten in een kom en voeg de dressing toe.

Ingrediënten

1 persoon

2 eetlepels kerriepoeder

3 eetlepels ketjap manis

1 theelepel suiker

1 varkenslapje

halve komkommer in dunne plakjes (naar smaak toevoegen)

6 cherrytomaten gehalveerd

10 pitloze druiven gehalveerd

1 teentje knoflook uitgeperst

1 theelepel suiker

1 theelepel citroensap

zout naar smaak (naar smaak toevoegen)

1 mango in stukjes

Ingrediënten

Voor 1 persoon

g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
2310073000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,75
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
2
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,19
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,69
Alternatief
1

Alternatief