0
Winkelmand

Thaise wokschotel met pittige biefstukreepjes

Maak eens een lekkere pittige Thaise wokschotel met biefstukreepjes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in smalle reepjes en de bosui in ringen. Hak de koriander en depinda’s grof.
  2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een (wok)pan en bak de biefstukreepjes aan beide kanten 1 minuut. Voeg de Sriracha saus toe en verwarm kort mee. Haal de reepjesuit de pan en zet apart.
  4. Wok in dezelfde pan de roerbakgroenten 2 minuten. Voeg vervolgens de noedels, de sojasaus, de helft van de bosui en de koriander toe en meng door elkaar. Voeg tot slot depittige biefstukreepjes toe.
  5. Verdeel de noedels over de borden en garneer met de taugé, de pinda’s en de overige koriander.

Ingrediënten

4 personen

400 gram Coop Thaise roerbakgroenten

300 gram Blonde d’Aquitaine runderbiefstuk

250 gram Sum & Sam Woknoedels

120 gram Coop taugé

1 handje gezouten pinda’s

10 gram koriander

2 eetlepels Sriracha hot chili saus

2 eetlepels sojasaus

3 stengels bosuien

Ingrediënten

Voor 4 personen

Wokgroenten Thaise stijl product photo
Wokgroenten Thaise stijlDaily Fresh Thaise Roerbakgroenten 400gr Verpakt1,89
Alternatief
1
Blonde d'Aquitaine Runder biefstuk 2 stuks product photo
Blonde d'Aquitaine Runder biefstuk 2 stuksRunderbiefstuk BL 2* 2 st6,59
Alternatief
1
Sum & Sam Woknoedels product photo
Sum & Sam WoknoedelsSum & Sam Woknoedels 248 gr0,99
1
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1
Duyvis Pinda’s gezouten product photo
Duyvis Pinda’s gezoutenDuyvis Pinda's Gezouten 370 gr2,19
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Sriracha hot chili smokey product photo
Go-Tan Sriracha hot chili smokeyGo-Tan Sriracha hot chili smokey2,12
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief