0
Winkelmand

Tilapia met tomaat en salami

Probeer ook eens deze heerlijke tilapia met tomaat en salami!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de visfilets droog. Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal en leg de visfilets naast elkaar op de bodem. Bestrooi met zout en versgemalen peper.
  2. Leg daarop een laagje tomaat met daarop ui, knoflook en salami. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  3. Schenk de bouillon eromheen en bedek het gerecht met plakken mozzarella.
  4. Zet de schaal circa 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Strooi er een beetje paprikapoeder over.
  5. Lekker met gebakken aardappels.

Ingrediënten

4 personen

500 gram tilapiafilets

4 eetlepels olijfolie

4 tomaten in dunne plakken

2 uien in dunne ringen

4 teentjes knoflook in dunne plakjes

150 gram salami in reepjes

400 milliliter visbouillon

2 bollen mozzarella in plakken

paprikapoeder (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets4,68
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8715817022146 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Salami product photo
Coop SalamiCoop Salami2,63
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
9
Vetten
39
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
43
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0