0
Winkelmand

Timbaaltjes van tonijn en komkommer

Probeer ook eens deze heerlijke timbaaltjes van tonijn en komkommer!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd beide kanten van de komkommer recht af. Maak met een kaasschaaf lange plakken en leg deze plat op een schaal. Besprenkel de komkommerplakken met de azijn en maal er zout en peper over. Laat dit intrekken.
  2. Prak de tonijn door de roomkaas. Meng de bosuitjes en peterselie erdoor tot een smeuïg geheel en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bedek kleine glaasjes met een of meerdere repen komkommer door deze erin te rollen en goed tegen de zijkanten aan te drukken.
  4. Vul de komkommer met het tonijnmengsel en druk goed aan. Laat dit in de koelkast afgedekt een uurtje opstijven (of maak de timbaaltjes een dag van tevoren).
  5. Stort de timbaaltjes op een klein bordje en serveer met toast.

Ingrediënten

4 personen

1 komkommer gewassen

1 eetlepel witte wijnazijn

350 gram tonijn naturel uitgelekt

100 gram roomkaas naturel

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

0.5 bosje verse peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,79
Alternatief
1
g'woon Wijnazijn wit product photo
g'woon Wijnazijn witg'woon Wijnazijn wit1,99
Alternatief
1
5016599010493 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Philadelphia Roomkaas light product photo
Philadelphia Roomkaas lightPHILADELPHIA CREAM CHEESE-SOFT LIGHT GOUT FRAIS ET CREMEUX-MOINS DE M.G**/ FRISSE & ROMIGE SMAAK- MINDER VET** 200 GR1,89
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
165
Koolhydraten
2
Vetten
9
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
19
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0