0
Winkelmand

Tiramisu light

Een heerlijk Hollands recept voor tiramisu light.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de lange vingers in de schaal naast en op elkaar.
  2. Week intussen de gelatineblaadjes in koud water.
  3. Meng de yoghurt met de jam. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de 1,5 eetlepel warm water.
  4. Meng dit gelatinemengsel door het yoghurt-jam-mengsel.
  5. Giet dit over de lange vingers en laat het 1 uur in de koelkast opstijven.
  6. Leg de aardbeien op de tiramisu en strooi of verdeel de decoratiechocolade erover.

Ingrediënten

6 personen

20 lange vingers

2 blaadjes gelatine

300 milliliter magere yoghurt

150 gram halvajam naar keuze

125 gram aardbeien gehalveerd, om te garneren

decoratiechocolade (naar smaak toevoegen) naar keuze

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Lange vingers product photo
g'woon Lange vingersg'woon Lange Vingers 175gr0,64
1
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
8710624290047 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Halvajam aardbei product photo
g'woon Halvajam aardbeig'woon Halva Jam Aardbei 320gr Pot1,39
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
Merci Finest selection product photo
Merci Finest selectionmerci Finest Selection assorti Chocoladeproducten / bon bons / bit 400 g Doos7,02
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
27
Vetten
2
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0