0
Winkelmand

Toast met mascarpone en bosvruchten

Probeer eens deze toast met mascarpone en bosvruchten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Prak de bosvruchten licht met een vork, strooi er 3 eetlepels suiker over en laat 20 minuten staan.
  2. Besmeer de plakken brioche met de mascarpone. Verdeel het bosvruchtenmengsel over de toast en besprenkel met wat extra suiker.

Ingrediënten

4 personen

200 gram bosvruchten
zoals
framboos (naar smaak toevoegen)
en
aardbei (naar smaak toevoegen)
en
blauwe bes (naar smaak toevoegen)

4 eetlepels rietsuiker

4 briochebroodjes

4 sneeën wit brood

125 gram mascarpone

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ardo Bosvruchten product photo
Ardo BosvruchtenArdo Bosvruchten3,99
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
Blauwe bessen product photo
Blauwe bessenCoop Blauwe Bessen Klasse I 0,5 kg Emmer5,39
Alternatief
1
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,94
Alternatief
1
Coop Melkbroodjes met chocoladestukjes product photo
Coop Melkbroodjes met chocoladestukjesWit melkbroodje met chocoladestukjes1,99
Alternatief
1
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
31
Vetten
19
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0