0
Winkelmand

Toast met witte chocolade en olijven

Deze toast van ciabatta brood is belegd met een heerlijke combinatie van zoete witte chocolade en zoutige olijven en mozzarella.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sneeën ciabatta in de oven of in een broodrooster.
  2. Snijd de mozzarella in dunne plakken, hak de chocolade grof, snijd de olijven in plakjes en snijd de blaadjes basilicum in reepjes.
  3. Beleg het brood eerst met de mozzarella. Leg hier de gehakte chocolade en de gehalveerde olijven op.
  4. Strooi de basilicum en het zout erover.
  5. Sprenkel tot slot wat olijfolie over het geheel.

Ingrediënten

4 personen

8 sneeën ciabattabrood

2 bollen buffelmozzarella

30 gram witte chocolade

16 groene olijven zonder pit

8 blaadjes basilicum

1 theelepel zout

2 eetlepels extra vierge olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

 product photo
ciabattabrood
Alternatief
Top! van Coop Buffel mozzarella product photo
Top! van Coop Buffel mozzarella2,59
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pit1,09
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicum1,53
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1
Carapelli Olijfolie extra vergine biologisch product photo
Carapelli Olijfolie extra vergine biologisch6,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
18
Vetten
21
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
15
Vezels
1
Zout
1.4
Suiker
0