0
Winkelmand

Tomatensalade met artisjok en feta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schep de tomaten en ui samen met de artisjokharten, feta, verse oreganoblaadjes, zout, peper en de olijfolie door elkaar. Laat minimaal 30 minuten trekken.
  2. Lekker met warm brood.

Ingrediënten

4 personen

400 gram trostomaten in parten, rijp

1 rode ui in dunne plakken

400 gram artisjokharten in stukken, blikje

100 gram feta verkruimeld

1 eetlepel verse oregano

3 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Cocktail trostomaten product photo
Cocktail trostomatenCocktail trostomaten2,41
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
g'woon Artisjokharten product photo
g'woon ArtisjokhartenGwoon Artisjokharten 390g2,39
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
9
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0