0
Winkelmand

Tonijn met cannellinibonen en rucoladressing

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de helft van de rucola met 3 eetlepels olijfolie tot een dressing en zet apart.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Wrijf een schaal in met de knoflook.
  3. Snijd de rest van de rucola grof en leg deze in de schaal. Voeg de pijnboompitten, cannellinibonen, kerstomaten, de helft van de bosui, de tonijn en de rucoladressing toe en meng luchtig.
  4. Bestrooi met de rest van de bosui. Serveer met ciabatta en de rest van de olijfolie met zeezout.

Ingrediënten

4 personen

150 gram rucola

6 eetlepels olijfolie

3 eetlepels pijnboompitten
of
3 eetlepels zonnebloempitten

1 teentje knoflook gehalveerd

400 gram cannellinibonen afgespoeld, uitgelekt, blik

200 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

3 lente-/bosuitjes in ringetjes

380 gram tonijn uitgelekt, blik

1 ciabattabrood in plakken
of
1 focaccia in plakken

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712857085506 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bonduelle Cannellini bonen product photo
Bonduelle Cannellini bonenBonduelle groenteconserven Cannellini bonen 175g blik1,25
3
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
John West Tonijnstukken in zonnebloemolie product photo
John West Tonijnstukken in zonnebloemolieJohn West Holland Tuna Ch SF Oil NL D SF 435 gram5,29
Alternatief
1
Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
Boboli Foccacia paprika olijf product photo
Boboli Foccacia paprika olijfMediterraneo Duo Foc. Pap. Olijf 2x165g CV R/K 4T2,26
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
41
Vetten
29
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0