0
Winkelmand

Top! van Coop varkensrollade

Deze varkensrollade is heerlijk sappig én een lust voor het oog!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de varkensrollade in met 1 eetlepel mosterd en laat ‘m in 30 minuten op kamertemperatuur komen.
  2. Verhit de boter in een braadpan en wacht tot het schuim is weggetrokken.
  3. Bak de rollade in 5 minuten rondom bruin.
  4. Braad de rollade op matig hoog vuur 45 minuten. Keer hem regelmatig en schep er wat braadvet over.
  5. Schep de gesnipperde ui door het braadvet en braad de rollade in ongeveer 15 minuten zachtjes gaar.
  6. De rollade is gaar als een vleesthermometer 70 graden aanwijst of als je in de rollade prikt en er helder vocht uitkomt.
  7. Laat de rollade op een snijplank 10 minuten rusten.
  8. Roer intussen de overgebleven mosterd en het water door het braadvet en breng dit al roerende aan de kook.
  9. Schraap de aanbaksels los en kook het geheel 5 minuutjes in tot een jus. Doe de jus over in een juskom.
  10. Snijd de rollade in dunne plakken en leg ze dakpansgewijs op een warme schaal.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram Top! van Coop doorregen varkensrollade

2 eetlepels grove mosterd

50 gram braadboter

1 ui

2 water

75 gram rozijnen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Varkensrollade 1 ster product photo
Coop Varkensrollade 1 sterVarkensrollade1,67
9
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
g'woon Bak & braad product photo
g'woon Bak & braadg'woon Bak & Braad 400ml1,03
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624344443 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1

Alternatief