0
Winkelmand

Tornado-aardappels

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Steek elke aardappel met schil op een spies.
  2. Snijd vanaf het topje van de aardappel in een spiraal naar beneden (zo diep dat je de spies net raakt), tot aan de onderkant van de aardappel. Duw de aardappel voorzichtig uit elkaar zodat er een soort spiraalvorm ontstaat.
  3. Zorg ervoor dat de aardappel niet breekt. Herhaal met de andere aardappels.
  4. Wrijf de aardappels in alle hoekjes in met de olie en bestrooi met de kaas en kruiden. Leg de aardappelspiesjes op de bakplaat en bak in de oven in circa 45 minuten goudbruin.
  5. Meng de ketchup met de mayonaise en serveer de aardappels met deze saus.

Ingrediënten

4 personen

4 aardappels schoongeboend

2 eetlepels olijfolie

40 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruid

8 eetlepels mayonaise

4 eetlepels tomatenketchup

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624300364 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8712200947369 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Heinz Tomatenketchup Top Down product photo
Heinz Tomatenketchup Top DownHeinz Ketchup Tomato 460 g Fles1,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
385
Koolhydraten
23
Vetten
29
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
6
Vezels
2
Zout
0.8
Suiker
0