0
Winkelmand

Tortellini in romige paddenstoelensaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tortellini beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalot 2 minuten.
  2. Voeg de slagroom en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand. Snijd de paddenstoelen grof en gaar ze 5 minuten mee.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Roer de tortellini erdoor en bestrooi met de kaas en peterselie.

Ingrediënten

4 personen

440 gram tortellini gevuld met kaas zakje

3 eetlepels olijfolie

4 sjalotjes gesnipperd

500 milliliter slagroom

1 bouillonblokje

500 gram gemengde paddenstoelen schoongeveegd
of
500 gram kastanjechampignons schoongeveegd

100 gram Parmezaanse kaas in flinters

1 bosje peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Daily Chef Ravioli kaas product photo
Daily Chef Ravioli kaasDaily Chef Ravioli kaas2,09
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725043030 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1120
Koolhydraten
80
Vetten
72
Verzadigde vetten
42
Eiwitten
34
Vezels
6
Zout
5
Suiker
0