0
Winkelmand

Tortellini met andijvie en walnoten

Probeer deze heerlijke combinatie van tortellini met andijvie en walnoten eens uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en houd apart.
  2. Verwarm de olie met de knoflook op een lage stand in een hapjespan tot de knoflook zachtjes bruist, maar niet verkleurt. Voeg de chilivlokken en andijvie toe en roerbak een paar minuten tot de groente slinkt.
  3. Kook de tortellini. Schep ze uit de pan en meng ze met de andijvie. Besprenkel met nog wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas, walnoten en pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

50 gram walnoten

4 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook geperst

1 snufje chilipepervlokken

400 gram andijvie voorgesneden

500 gram tortellini gevuld met kaas koelvers

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

20 gram pijnboompitten

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Strooier chili vlokken product photo
Verstegen Strooier chili vlokkenVerstegen chili vlokken 28 g Pot2,99
1
Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
8710624419035 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
810
Koolhydraten
84
Vetten
39
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0