0
Winkelmand

Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Makkelijk en zo klaar: deze tortellini met broccoli in romige tomatensaus. Dit gerecht staat in een handomdraai op tafel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
  2. Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Ingrediënten

2 personen

1 eetlepel pijnboompitten

250 gram spinazietortellini

1 broccoli in kleine roosjes

2 eetlepels rode pesto

125 gram crème fraîche

125 gram kerstomaatjes gehalveerd

50 gram Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
8000050023280 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Rode pesto multipack product photo
g'woon Rode pesto multipackg'woon Rode Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
935
Koolhydraten
81
Vetten
48
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
39
Vezels
13
Zout
3.5
Suiker
0