0
Winkelmand

Tortellini met zalm en garnalen

Zin in pasta met vis? Dan is dit recept iets voor jou! Deze tortellini met zalm en garnalen zijn ook perfect als pastasalade.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de helft van de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olijfolie in een wok. Dep de garnalen droog en roerbak circa 3 minuten met de knoflook. Voeg de zalm toe en bak 2-3 minuten mee.
  2. Kook de tortellini beetgaar en giet dan af. Schep de pasta met de rucola, citroenrasp en -sap door het vismengsel. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct of laat afkoelen tot pastasalade.

Ingrediënten

4 personen

1 citroen schoongeboend

3 eetlepels olijfolie

300 gram diepvrieswokgarnalen ontdooid

2 teentjes knoflook fijngehakt

250 gram zalmfilets in blokjes

500 gram tortellini gevuld met kaas koelvers

50 gram rucola grof gesneden

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Daily Chef Ravioli kaas product photo
Daily Chef Ravioli kaasDaily Chef Ravioli kaas2,09
Alternatief
2
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
54
Vetten
28
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
40
Vezels
2
Zout
2.7
Suiker
0