0
Winkelmand

Tortilla met aardappel en knoflookworst

Probeer eens deze tortilla met aardappel en knoflookworst

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de geschilde aardappel in blokjes
  2. Snijd de worst in blokjes
  3. Klop de eieren los met wat zout en peper en de tijm of de oregano
  4. Verhit de olie in een koekenpan met een anti-aanbaklaag
  5. Bak de aardappelblokjes omscheppend op middelhoog vuur tot ze beginnen te kleuren
  6. Laat de worst kort meebakken
  7. Schep er de groenten door
  8. Giet er de eieren over
  9. Zet een deksel op de pan en laat de omelet op middelhoog vuur circa 10 minuten bakken tot de onderkant gekleurd en de bovenkant gestold is
  10. Laat de omelet uit de pan op een bord glijden
  11. Flinke eters eten er een portie sla of rauwkost bij

Ingrediënten

1 persoon

1 flinke aardappel

75 gram chorizo Spaanse knoflookworst, zonder vel, in plakjes van circa 1 cm dik gesneden

2 eieren

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

1 mespunt gedroogde tijm

1 scheutje olijfolie

100 gram gemengde soepgroenten vers of uit de diepvries

Ingrediënten

Voor 1 persoon

8710624300364 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizo product photo
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizoTop! van Coop Authentiek spaanse chorizo2,50
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710624271763 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
630
Koolhydraten
22
Vetten
46
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0