0
Winkelmand

Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus

Probeer eens dit Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celcius
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin
  3. Meng de beschuiten, eieren, 4 eetlepels pesto, 1/2 theelepel zout, peper en pijnboompitten door het gehakt
  4. Vorm er een grote worst van en leg deze op een bakplaat
  5. Bak het gehaktbrood in het midden van de oven in circa 40 minuten gaar
  6. Laat het gehaktbrood 10 minuten rusten voor u het aansnijdt
  7. Meng intussen de zure room met de yoghurt, de sjalotjes en de rest van de pesto
  8. Leg het gehaktbrood op een plank, snijd er plakken van en serveer ze met de basilicumsaus

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

3 beschuiten fijn verkruimeld

2 eieren

6 eetlepels pesto

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

750 gram rundergehakt

125 milliliter zure room

150 milliliter magere yoghurt

2 sjalotjes gesnipperd

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Beschuitbollen product photo
BeschuitbollenBeschuitbollen1,49
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
8710725051806 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
640
Koolhydraten
44
Vetten
43
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0