0
Winkelmand

Toscaanse kipfilet in roomsaus

Deze heerlijke Italiaanse pasta met kipfilet, sperziebonen en room is lekker voor het hele gezin!

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Hak de platte peterselie grof.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie en braad de kipfilet hierin aan en haal uit de pan.
  3. Smoor in dezelfde pan de rode ui, de knoflook en de sperziebonen.
  4. Voeg de artisjokken, de tomaatjes, de kappertjes en de helft van de peterselie toe en blus af met de room. Laat goed inkoken en breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de kipfilet meegaren in de room.
  6. Kook de Farfalle in ruim gezouten water gaar en giet af.
  7. Verdeel de pasta over de borden en schep de kipfilet op de pasta. Schep er een grote lepel saus over. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Ingredi├źnten

4 personen

300 gram farfalle

500 gram sperziebonen

4 kipfilets

5 deciliter room

1 eetlepel kappertjes

1 bakje artisjok

150 gram zongedroogde tomaten

1 rode ui

2 teentjes knoflook

2 eetlepels olijfolie

0.5 bosje platte peterselie

1 stuk Parmigiano

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Grand'Italia Farfalle tradizionali product photo
Grand'Italia Farfalle tradizionali1,35
Alternatief
1
Sperziebonen product photo
Sperziebonen1,69
Alternatief
1
Kipfilet product photo
Kipfilet4,79
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinair0,89
Alternatief
3
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjes1,19
Alternatief
1
g'woon Artisjokharten product photo
g'woon Artisjokharten2,29
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomaten0,98
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uien0,65
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1
Galbani Parmigiano reggiano stuk product photo
Galbani Parmigiano reggiano stuk2,99
Alternatief
1

Alternatief