0
Winkelmand

Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  2. Bak in de tussentijd de kipfilet al omscheppend in de olijfolie gaar. Snijd de rucola iets kleiner.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  4. Schep de kipfilet, rucola, tomaten en de druiven door de pasta. Meng de dressing erdoor.

Ingrediënten

4 personen

400 gram farfalle
of
400 gram penne

400 gram kipfilets in blokjes

75 gram rucola

125 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

200 gram witte druiven zonder pit

voor de dressing

3 eetlepels olijfolie

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel citroensap

1 teentje knoflook geperst

1 mespunt mosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Farfalle tradizionali product photo
Grand'Italia Farfalle tradizionaliGrand'Italia Farfalle Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g Zak product photo
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g ZakGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
2379812000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,29
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
83
Vetten
16
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0