0
Winkelmand

Tosti van portobello met haricot verts en geitenkaas

Deze vega tosti smaakt naar meer. Lang leve de restjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Besmeer beide boterhammen aan de buitenkant met wat boter.
  2. Maak de portobello schoon en snijd in vieren.
  3. Beleg een van de boterhammen met de portobello, haricot verts en de geitenkaas en bestrooi met peper en eventueel wat zout.
  4. Leg de andere boterham erop en druk goed aan.
  5. Bak de tosti in een koekenpan aan beide kanten goudbruin.

Ingrediënten

1 persoon

2 boterhammen

1 portobello

100 gram gare haricot verts

50 gram zachte geitenkaas

1 beetje boter

1 snufje peper

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Boeren volkoren brood heel product photo
Boeren volkoren brood heelHeel volkorentarwebrood1,63
Alternatief
1
Portobello's product photo
Portobello'sPortobello's1,79
Alternatief
1
Coop Haricot verts product photo
Coop Haricot vertsCoop Haricot verts2,69
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief