0
Winkelmand

Traybake met herfstgroenten en worst

Probeer deze heerlijke traybake met herfstgroenten en worst.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Was de pompoen en aardappelen en snijd samen met de bieten in stukjes. Pel de ui en snijd in plakjes. Meng alle groenten in een schaal met de olijfolie.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de groenten erover.
  4. Ontvel de knoflook en hak fijn. Haal de blaadjes van de takjes tijm. Verdeel de knoflook en de tijm over de groenten
  5. Leg de worsten tussen de groenten. Bestrooi met zout en peper. Bak 30 a 40 minuten in de oven.

Ingrediënten

4 personen

500 gram pompoenen

400 gram aardappelen

500 gram rode bieten

2 rode uien

2 knoflooktenen

5 takjes tijm

400 gram worst

3 eetlepels olijfolie

1 theelepel zout

1 theelepel peper

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
1
g'woon Rode bieten product photo
g'woon Rode bieteng'woon RODE BIETEN 680G Pot1,15
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Slagers boterhamworst 1 ster product photo
Coop Slagers boterhamworst 1 sterCoop Slagers boterhamworst2,65
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
30
Vetten
24
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
22
Vezels
8
Zout
2.4
Suiker
0