0
Winkelmand

Triangel met zalm en garnalen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de korst van het brood en snijd het brood horizontaal in dunne plakken.
  2. Houd 100 gram gerookte zalm apart voor de garnering. Snijd de rest van de zalm in kleine stukjes en meng deze met de zure room, pepersaus naar smaak en gehakte dille.
  3. Houd voor de garnalenvulling 100 gram garnalen apart. Meng de rest van de garnalen met de mayonaise, citroensap en peper naar smaak.
  4. Snijd 12 sneetjes van de plakken brood (er blijft brood over). Leg 4 sneetjes brood naast elkaar en verdeel de zalmvulling erover.
  5. Leg de volgende sneetjes erop met daarop de garnalenvulling. Dek af met de laatste sneetjes. Bestrijk de bovenkanten dun met mayonaise.

Ingrediënten

1 wit casinobrood ongesneden

voor de vulling

250 gram gerookte zalm

2 eetlepels zure room

hete pepersaus (naar smaak toevoegen)

4 takjes dille om te garneren

4 takjes dille om te garneren

voor het beleg

250 gram Hollandse garnalen

mayonaise (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

mayonaise (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

0.5 eetlepel citroensap

Ingrediënten

Voor 0 personen

Casino wit heel product photo
Casino wit heelCasino wit heel1,19
Alternatief
1
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,00
Alternatief
3
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
Encona pepersaus extra heet product photo
Encona pepersaus extra heetEncona Extra Hot Pepper Sauce 142ml1,84
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,79
Alternatief
3
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
44
Vetten
18
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
35
Vezels
2
Zout
4.7
Suiker
0