0
Winkelmand

Tropische ananasjam met passievrucht en limoen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de ananas met het vruchtvlees van de passievruchten, steranijs, limoenrasp, -sap en de geleisuiker aan de kook. Kook de jam 15 minuten.
  2. Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.

Ingrediënten

250 gram ananasblokjes gepureerd

3 passievruchten

2 steranijs

2 limoenen rasp en sap

200 gram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

Del Monte Ananasblokjes op sap product photo
Del Monte Ananasblokjes op sapDel Monte Ananasblokjes op sap 435gr1,95
Alternatief
1
Verstegen Steranijs product photo
Verstegen SteranijsVerstegen steranijs 4 g zakje1,53
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,59
Alternatief
1

Niet beschikbaar

passievruchten
Geen product gevonden

Alternatief