0
Winkelmand

Tropische fish fingers

Tropisch zomers gerecht, lekkere fish fingers!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal in een keukenmachine de zalmfilet met de munt, 1 bosui, de currypasta en maizena. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Draai met vochtige handen kleine worstjes van het mengsel en laat afgedekt circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Wentel de fish fingers vervolgens eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel.
  4. Verhit een koekenpan met zonnebloemolie en bak hierin de fish fingers in circa 4 minuten rondom gaar en goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer de fish fingers met de overige bosui, rode peper en partjes limoen. Lekker met (chili)mayonaise.

Ingrediënten

400 gram zalmfilets

1 handje munt fijngehakt

2 lente-/bosuitjes in dunne ringen

1 eetlepel Thaise rode currypasta

1 eetlepel maizena

1 eetlepel bloem

1 ei losgeklopt

3 eetlepels paneermeel

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen) om in te bakken

1 rode peper in ringetjes

1 limoen in partjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
145
Koolhydraten
4
Vetten
10
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
9
Vezels
1
Zout
0.2
Suiker
0